Looking For Big Crafty Ideas From YOU!!!!


Hello Everyone……..

I am in need of your great ideas and your amazing talents. More specifically, there is a plan to create a unique line of merchandise that will help to support the Sumatran Orangutan, and I need your help! We are seeking to create a working relationship with any number of individuals/groups/companies, so that we can help to spread the word about the unique apes that are endemic to Sumatra. As a note, this is an opportunity to make a bit a money and to take part in some conservation work, all at the same time.

If you are interested in helping with this movement and/or about receiving further details, please contact me ASAP! Just FYI, the majority of proceeds from this endeavor will go to support the Sumatran Orangutan Conservation Programme (SOCP – sumatranorangutan.org), which does any and all of the conservation work that is being done for Sumatran orangutans in Aceh and North Sumatra. Furthermore, this is who Matt works with… Thanks in advance for your help!!!!

———————————————————————————————————————————————

Hi Bloggers…….

Jadi nih ceritanya yaaa, saya sekarang kerja di Ecolodge (partime) Bukit Lawang dan kebetulan Gift Shop-nya lagi nyari  merchandise untuk dijual. Kita lagi cari-cari ide asik yang mungkin bisa dipake untu nyari donasi juga hehe. So…kalau punya temen, sodara atau diri sendiri yang bisa bantu, kita welcome banget loh. Saya udah sempet sih hubungi beberapa orang penghobbi craft di Bandung dan Jakarta. Cuman yah…responnya gak secepat yang saya butuhin hiks 😦 padahal kalau bisa nih, kita perlu cepat untuk mengeksekusi rencana penjualan merchandise ini.

Oya….segala ide apapun entah itu slogan, t’shirt, pokoknya apa aja deh, bisa di share ke saya ya 🙂 itung-itung kita bantuin konservasi dan kalau emang cocok kan bisa melakukan bisnis hehe. Semisalnya nih gak punya temen, sodara atau dirisendiripun gak bisa buat craft atau gak ada ide tapi pernah liat ada orang atau website di Indonesia yang bisa bantu, please….please…..rekomendasiin ke saya ya hehe.

Trus kalau gak bisa bantu tapi mau kasih donasi juga boleh banget hahaha. Caranya gampang koq, tinggal klik aja websitenya SOCP (ada di atas) dan bisa langsung kasih donasi via web itu :).

Ditunggu kabarnya yaaa 🙂

Salam Orangutan

picture downloaded from www.freshstitches.com
picture downloaded from http://www.freshstitches.com
picture downloaded from learncreatelove.com
picture downloaded from learncreatelove.com
picture downloaded from cp.c-ij.com
picture downloaded from cp.c-ij.com
Advertisements

9 comments

  1. Boleh kasi ide untuk merchandise nya 😀
    Di Bukit Lawang pasti banyak daun atau bunga yang bisa dikeringkan lalu di tata sehingga membentuk gambar. Lalu di ‘press’ sehingga awet dan bisa dijadikan merchandise yang menarik. Sehingga tidak hanya unik tapi juga berasal dari Bukit Lawang. Diana tadinya mau email untuk mengirimkan beberapa contoh. Hanya link emailnya tidak bisa saya akses :(. Namun mba noni bisa melihat-lihat contohnya di google atau yahoo dengan key word : pressed flower
    Semoga membantu 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s